O tvrtki - O nama
Tvrtka C.T.U. d.o.o. osnovana je 1992. godine u Zagrebu i od tada je neprekidno prisutna u djelatnosti građenja na cijelom prostoru Hrvatske. Tvrtka je privatno vlasništvo obitelji arhitekata - diplomiranih inženjera.

Koncipirana je kao mala specijalizirana tvrtka za izvođenje građevnih konstrukcija (zidova, stropova/podova) od staklene opeke u svim tehnologijama koje su do danas u svijetu osmišljene i upotebljive u našim uvjetima.

Specijalizirani i iskusni stručnjaci i radnici tvrtke osposobljeni su za izvođenje i najzahtjevnijih konstrukcija od staklene opeke, uvijek u skladu s pravilima struke i odabrane tehnologije.

Tvrtka raspolaže vlastitim vozilima, te opremom za kvalitetno izvođenje.
Staklenu opeku po potrebi površinski obrađuje na vlastitom stroju za pjeskarenje.

Osim staklene opeke, usluga pjeskarenja izvodi se i na drugim predmetima od stakla, gume, nehrđajučeg čelika, drveta i akrila.

Materijal koji se koristi za izvođenje s vlastitog skladišta se također i prodaje - drugim izvođačima ili samim investitorima za vlastito izvođenje.

U sklopu prodaje daju se besplatni tehnički savjeti za izvođenje. Stručnjaci tvrtke, članovi Hrvatske komore arhitekata i inženjera, prema potrebi, sudjeluju u projektiranju građevnih konstrukcija od staklene opeke.

Tvrtka djeluje u vlastitom poslovnom izložbeno-prodajnom prostoru u Zagrebu na adresi Dugoselska 12, koji je namijenjen za prijem stranaka - kupaca, investitora, projektanata...

U travnju 2006. godine u tvrtki C.T.U. d.o.o. potvrđena je primjena sustava upravljanja kvalitetom, u suglasnosti s normom HRN EN ISO 9001:2002, za IZVOĐENJE GRAĐEVNIH KONSTRUKCIJA OD STAKLENE OPEKE, PRODAJU STAKLENE OPEKE I KOMPONENTI.

Tvrtka C.T.U. d.o.o. ishodila je 12.12.2008. godine  SUGLASNOST Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva za izvođenje radova sa staklenom opekom (tzv licenca). NA 5 GODINA (do 12.12. 2013).         

Time ostvarujemo zakonsko pravo izvedbe radova:

  1. prozori od staklene opeke
  2. zidanje staklenom opekom
  3. montiranje pregrada od staklene opeke


SUGLASNOST MINISTARSTVA ZAŠTITE OKOLIŠA, PROSTORNOG UREĐENJA I GRADITELJSTVA

POLITIKA KVALITETE

POTVRDA HRN EN ISO 9001:2002
C.T.U. d.o.o. ® 2005 - 2019